Over mij

Ik!!Ik ben Priscilla, ik ben 28 jaar en woon nabij Rotterdam. Boven alles ben ik moeder van een twee jarige peuter. Een heerlijk stoer maar druk kereltje!
Daarnaast heb ik een vriend, een kat en een konijn. We wonen met zijn allen in een drie kamer appartement en we dromen dus van een groot huis met extra kamers en een tuin! Over de locatie daarvan kunnen we het nog niet helemaal eens worden. Ik woon graag in de stad (Dan is alles lekker dicht bij en is OV goed geregeld; ik rijd geen auto!), mijn vriend voelt meer voor een nieuwbouwwijk.

Momenteel ben ik bezig met de opleiding MBO PW3-Kinderopvang. Ik doe een thuisstudie omdat dit veel makkelijker te combineren is met de opvoeding van mijn zoon.

Ik blog al heel lang, al meer dan 10 jaar, maar dit is mijn eerste blog met dit thema. Ik probeer minimaal 3 keer in de week een berichtje te schrijven. Soms probeer ik me aan vaste thema's te houden, zo publiceer ik op zondag vaak een Nail of the Week en probeer ik elke vrijdag een update te doen van mijn Project 10 Pan.

Zoals de meeste "meisjes" ben ik gek op mode en beauty. Daarnaast hou ik veel van lekker eten en snoepen. Ook lezen vind ik heerlijk! Tenslotte ben ik graag creatief bezig.